Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. macheteautostf.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

Macheteautostf.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul macheteautostf.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

                                                                              1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului macheteautostf.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea macheteautostf.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul macheteautostf.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul macheteautostf.ro este detinut de catre IAVIN BEST INVEST SRL  Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe macheteautostf.ro sunt produse si comercializare de macheteautostf.ro Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

 

                                                   2. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. macheteautostf.ro nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc IAVIN BEST INVEST SRL  nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). IAVIN BEST INVEST SRL  si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, IAVIN BEST INVEST SRL  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul macheteautostf.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

IAVIN BEST INVEST SRL  nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de IAVIN BEST INVEST SRL . oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de IAVIN BEST INVEST SRL  de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic sau prin alta metoda), acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, mesajul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul IAVIN BEST INVEST SRL , nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta. 

IAVIN BEST INVEST SRL  face toate eforturile pentru a furniza informatii corecte despre pretul produselor. Este posibil ca unele preturi caracteristici sau sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, IAVIN BEST INVEST SRL  are dreptul sa anuleze comanda cumparatorului. In cazul inregistrarii unei comenzi pentru un produs cu caracteristici eronate, IAVIN BEST INVEST SRL  va depune toate eforturile in vederea livrarii catre cumparator a unui produs cu caracteristici cat mai apropiate de cele prezentate pe site la momentul plasarii comenzii. Daca cumparatorul nu este de acord cu propunerea facuta, IAVIN BEST INVEST SRL  are dreptul sa anuleze comanda cumparatorului.

3. Limitarea raspunderii pentru livrare si plata

IAVIN BEST INVEST SRL  isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de IAVIN BEST INVEST SRL . care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul. In cazul in care nici in acest interval de timp clientul nu este gasit la adresa mentionata, comanda va fi anulata.

IAVIN BEST INVEST SRL  nu raspunde de faptele sau actiunile firmei de curierat sau ale angajatilor acesteia, cum ar fi intarzierea livrarii sau deteriorarea coletelor. La primirea coletelor clientul trebuie sa verifice cu atentie piesele primite! Eventualele reclamatii legate de lipsa unor produse sau de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate curierului la primirea coletului. Acesta va incheia un proces verbal de constatare a reclamatiei pe baza caruia se va solutiona problema semnalata.

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. IAVIN BEST INVEST SRL  isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza online sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre IAVIN BEST INVEST SRL  la adresa de e-mail info@infomacheteautostf.ro Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul IAVIN BEST INVEST SRL .. Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz, IAVIN BEST INVEST SRL . va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor.

Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura, bon fiscal sau chitanta). Curierii IAVIN BEST INVEST SRL  sau curierii rapizi cu care colaboram nu va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB). Plata la ridicarea produselor de la punctele de lucru ale IAVIN BEST INVEST SRL  se face numerar sau cu cardul bancar.

Macheteautostf.ro face tot posibilul pentru a livra in cel mai scurt timp comenzile. Termenul mediu de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Datorita unui volum foarte mare de comenzi pe care firmele de curierat le inregistreaza in prezent, pot aparea intarzieri la livrarea comenzilor. In anumite situatii (produsul comandat se afla intr-un depozit extern, perioade aglomerate cum ar fi sarbatorile de iarna, black friday etc.), termenul de livrare poate fi de 3-7 zile lucratoare.

4. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele comercializate de IAVIN BEST INVEST SRL  cuprinse in aceasta factura sunt interschimbabile cu piese originale conform cataloagelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu Legea nr. 449/2003. Termenul de garantie este de 30 de zile. Termenul de garantie decurge de la data inscrisa pe factura de vanzare. Garantia acopera cel mult valoarea integrala a produsului defect

Piesele care fac obiectul unei reclamatii in termenul de garantie vor fi insotite de urmatoarele documente:

                                                          5. Dreptul de returnare a produselor

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin dreptul de retragere din contract se poate face in termen de 7 zile de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG34/2014, care precizeaza: “consumatorul beneficiaza de o perioada de 7 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere”

IAVIN BEST INVEST SRL . incearca sa va ofere produse de foarte buna calitate ale celor mai cunoscuti producatori din domeniu. Inainte de a face o comanda, parcurgeti cu atentie toate informatiile si imaginile ce insotesc produsul dorit pentru a va face o imagine clara si completa, si verificati daca produsul corespunde necesitatilor dumneavoasta din toate punctele de vedere, precum si sectiunea termeni si conditii. Daca detaliile furnizate nu va sunt suficiente, scrieti-ne la info@macheteautostf.ro. Va stam la dispozitie cu orice alte informatii pe care le solicitati.

Daca totusi sunteti nemultumit de produsul primit, il puteti returna impreuna cu documentele insotitoare, iar noi va vom inapoia contravaloarea acestuia, conform legislatiei romane in vigoare. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 7 zile calendaristice de la primirea produsului.

Returnarea produsului o veti putea face dupa ce ne instiintati in scris despre intentia dumneavoastra la adresa de e-mail info@infomacheteautostf.ro sau prin completarea formularului pus la dispozitia dumneavoastra pe site-ul macheteautostf.ro, la adresa formular de retur. Produsul se returneaza impreuna cu toate accesoriile originale si documentele care l-au insotit la dumneavoastra: factura fiscala, instructiuni de folosire si certificat de garantie. Produsul returnat trebuie sa nu prezinte urme de uzura sau montaj. In cazul in care produsul returnat a fost folosit, vanzatorul isi rezerva dreptul de aplica o taxa pentru readucerea produsului la starea dinaintea vanzarii. Conform legislatiei romane in vigoare, cheltuielile de transport pentru returnarea produsului vor fi suportate de catre cumparator. macheteautostf.ro va returna contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile calendaristice de la data instiintarii in scris de catre cumparator a intentiei de a returna produsul.

Nu se admite retur pentru produsele aduse pe comanda la cerinta expresa a clientului.

Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in scris in termen de maxim 2 zile de la livrare.

6. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul macheteautostf.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. IAVIN BEST INVEST SRL . isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

IAVIN BEST INVEST SRL . nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumparare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii IAVIN BEST INVEST SRL . si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. macheteautostf.ro nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

                                        7. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul macheteautostf.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea IAVIN BEST INVEST SRL . nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari. macheteautostf.ro. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului macheteautostf.ro

IAVIN BEST INVEST SRL . nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul macheteautostf.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

                                                              8. Confidentialitatea si protectia datelor

macheteautostf.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului. Detalii complete referitor la politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal o puteti gasi la adresa: confidentialitate

                                                                9. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe macheteautostf.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana care s-a ocupat de comanda dvs., puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Iavin Stefan, info@infomacheteautostf.ro. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Baia Mare. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

* Folosirea acestui site implica, constituie acordul si respectarea termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

* Administratorul site-ului www.macheteautostf.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment si la orice interval de timp liber ales, continutul, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

* Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Prin folosirea site-ului www.macheteautostf.ro utilizatorul este de acord cu termenii si conditiile de utilizare. 

* In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

* Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

– OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;

– OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii;

– Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor;

– Legea 365/2002 privind comertul electronic

* Pentru utilizarea si accesarea anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta, declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. 

* In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului www.macheteautostf.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

* Intregul continut al site-ului www.macheteautostf.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea IAVIN BEST INVEST SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

* Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

* Domeniul www.macheteautostf.ro este detinut de catre IAVIN BEST INVEST SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs. 

* Preturile produselor pot fi schimbate oricand.

* Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@macheteautostf.ro.

Cos
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Produse)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categorii