RETURNAREA PRODUSELOR

* Nu sunt acceptate la retur, conform legislatiei in vigoare: produse realizate dupa specificatiile Clientului, ( personalizari cu numere preferentiale, schimbarea culorii, sau alte modificari aduse produselor comercializate de Machete Auto STF ), de asemenea produse care nu se afla in stoc si sunt aduse special la comanda Clientului si produsele care nu sunt in starea in care s-au livrat sau ambalajul a suferit deteriorari.

* Inlocuirea / returnarea produselor se poate face numai daca acestea sunt insotite de factura de vanzare in termen de maxim 14 zile de la primirea produselor.

* Returnarea banilor se face direct in contul dvs. bancar ( nu prin ramburs ), numai dupa primirea produselor returnate in aceeasi stare in care au fost trimise de noi catre cumparator.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la

tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

* Costul returnarii unui produs este suportat de catre cumparator.

* Anularea unei comenzi deja plasate / finalizate se poate face in scris prin e-mail la: info@macheteautostf.ro in maxim 48 de ore.

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Cos
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Compare Products (0 Produse)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categorii